Dubai in Mind 

Resa till Dubai är enkelt, boka ett hotell på nätet är enkelt, köpa en ökentur är också enkelt. Handla på nätet kan de flesta göra idag, vi också för den delen men vi är övertygade om att en resa organiserad av proffs boende på destinationen blir så mycket bättre. Vi vet var hotellen ligger och hur områdena ser ut, vi vet vilka ökenturer som verkligen är bra och vilka som verkligen inte är bra, vi kan ordna studiebesök och föreläsningar, vi håller i alla trådarna och finns med er hela tiden. Med oss i kulisserna får ni en resa helt anpassad efter era önskemål. Om något mot förmodan skulle strula så märker ni det inte. Skulle ni glömma kvar en ipad och en diamantring (jo, det händer oftare än man tror) så lovar vi att vi är mycket bättre än nätet eller resebyrån runt hörnet för den delen, på att para ihop borttappade tillhörigheter med rätt ägare. Vi finns för er före, under och efter er resa.

Vi på Dubai in Mind står redo att ta hand om era medarbetare såväl som era kunder. En resa till Dubai med det imponerande val av aktiviteter, restauranger och allt annat som finns att tillgå lämnar ingen smakriktning åt slumpen.

Det behövs tid, tålamod, god lokalkännedom och en hel del pyssel för att få ihop ett intressant och fungerande program. Medans ni arbetar vidare för ert företags bästa ser vi till att er resa blir inte bara som ni har tänkt er utan många gånger bättre.

Läs gärna några av alla positiva mail vi har fått från våra kunder:

Företagsresor

Våra guidade turer på svenska

Flyttfåglar

Brudpar

Inköp av diamanter

Semester i Dubai

 

 

Johanna Samrud Sage är grundaren och ägaren av Dubai in Mind