Det är en bra början på ert nya (öken)liv att först bekanta sig med staden och alla dess möjligheter.

Man kan inte tro att Dubai verkligen ligger mitt i öknen!

 

 

 

Inför vår flytt till Dubai så tog Johanna med oss på en intensiv och mycket lärorik rundtur. Under en dag så besökte vi skolor och flera olika bostadsområden. Den insikt som vi fick kring hur det är att leva i Dubai och vad som är viktigt att tänka på inför flytten var oerhört värdefull. Förutom själva rundturen så var möjligheten att diskutera våra planer och tankar med någon med stor erfarenhet väldigt viktig. Kan verkligen rekommendera detta för alla som funderar på att flytta till Dubai. ”

Anna Carin och Magnus Richardsson

____________________________________________________

Hej Johanna!

Vi vill bara tacka för all den underbara och professionella hjälp som vi fick av dig under våra dagar i Dubai.

Det började med en förstklassig upphämtning utanför hotellet där vi bodde. Därefter hade vi ett späckat schema med ett flertal skolor som du bokat och avtalat tid med. Varje skola hade en intressant och givande rundtur med en guide där vi föräldrar kunde ställa frågor, både allmänna och personliga rörande vår egen situation angående köplatser och intagningsprov mm.

Du såg till att vi kom fram till rätt skola, i rätt tid, till rätt avdelning samt till rätt person trots omfattande trafik och snirkelkrokiga avspärrningar, mycket bra planerat och kört!

Efter de tre första skolbesöken hade du ordnat med en fantastiskt skön lunch ute i det fria på Dubais vackra och glamorösa hästpoloanläggning. Ett välbehövligt stopp för att samla tankar och processa all information från respektive skola och vi kommer heller inte glömma den glassiga uteserveringen i den utomordentligt vackra miljön i första taget ;-)

Vi hade ett skolstopp till efter lunchen som avlöpte helt enligt plan, därefter var det dags att åka runt för att se bostadsområden. Väldigt, väldigt viktigt så vi fick ett hum och hur saker och ting låg i förhållande till de olika skolorna samt se sånt man omöjligt kan överblicka hemma via datorn på googlemaps eller liknande.

När första dagen var slut så kändes det som om vi blivit överkörda av ett expresståg med information och intryck! Det var både lätt och svårt att somna den kvällen!

Nästa dag hade vi ett litet lugnare schema då vi inte hade lika många skolbesök bokade men höjdpunkten var ändå lunchen på La Petite Maison dit du tog oss. Vilken mat! Vilket ställe! Wow!

Som du märker är vi fantastiskt nöjda och glada att vi anlitade dig, det här tog två dagar och vi hann med allt vi skulle i ett bra tempo, utan din hjälp hade det säkert tagit en vecka om inte mer! Absolut värt varenda dirham!

Stort tack än en gång för din professionalism, ditt kunnande och ditt enorma engagemang! Vi saknar dig redan!


Hälsningar från 

Jeanette & Henric

____________________________________________________

Konecranes have been using Dubai in mind for several relocations for some time. Even though our requests have been both challenging and on short notice, we have always gotten the best service with a general briefing of the U.A.E., house hunting and schooling. This has resulted in our employees finding a home-away-from-home that have been in a good location both in regards to the distance to our office and also to a suitable school. Since these matters are important, it has made the move to the U.A.E. very smooth and the families have enjoyed living here. Due to that, we highly recommend Dubai in mind for your relocation needs!

Niklas Brönn

Managing Director / Area Director Konecranes Middle East FZE

____________________________________________________

Hej Johanna!

Tusen tack för en underbar dag!! Det var ovärderligt att åka runt med dig. Visningarna på skolorna var super. Jättebra att få en överblick över bostadsområdena mellan skolturerna. Jag känner verkligen att du anpassade dagen efter mina behov som nerflyttande mamma med tusen frågor! Jag har stor hjälp av erfarenheten du gav mig.

För övrigt hade jag stor glädje av ditt sällskap!

Tack och på återseende!

Med vänlig hälsning Mimmi Nylund

____________________________________________________

Johanna var till stor hjälp med att svara på frågor då vi skulle flytta till Dubai. Det underlättar enormt att ha en personlig kontakt som kan svara på dina funderingar om allt från skolval till internetuppkoppling. Att vända sig till någon med mångårig erfarenhet av Dubai samt tillgång till kontakter, kan jag varmt rekommendera. Jag är så tacksam att du stod till tjänst och på ett professionellt sätt guidade oss rätt!

Susanne Linder.

____________________________________________________