Numer hittar ni mig här:

www.johannakarolina.ch

 

Do you have diamonds in mind?

Då har du hamnat på rätt ställe! Dubai är diamanter och diamanter är min passion!

 

Jag hjälper dig gärna med att hitta den perfekta diamanten och att designa ditt önskesmycke.

Kontakta mig genom att klicka på länken: Jag ser fram emot att höra av dig!

Du kan också maila mig direkt, info@dubaiinmind.com. Obs e-mailadressen slutar på .com.

 

Att bära ett helt unikt smycke som är skapat bara för dig med dina egna önskemål som grund känns mycket värdefullt och speciellt.

Att leta efter den perfekta diamanten till sitt smycke tar mycket tid. Vill man vara säker på att man får diamanten till absolut bästa pris behöver man tid och kunskap. Det är lätt att tro att man är i land genom att bara jämföra form, karat, färg och inneslutningar. Det är en början men man behöver veta väldigt mycket mer om diamanten för att kunna avgöra om det är ett bra köp. Det kan kännas läskigt att betala mycket pengar för en liten pryl men med min hjälp kommer det kännas och framförallt vara, mycket tryggare. Inköpet blir en rakt igenom positiv upplevelse.

 

Från bara 600 AED erbjuder jag min kunskap, tid, noggranna blick och känsla för design.

Dubai är diamanter! Det finns enormt många butiker och alla erbjuder: ”Special price for you my friend”. När man reser till Dubai och har juveler i tankarna vill man gärna känna sig säker på att man hamnar i rätt affär, får professionell service och goda råd inför inköpen och allra helst skall även den noggrant utvalda diamanten sitta säkert kvar i smycket. Inte nog med det, priset skall förstås vara det bästa möjliga. Man vill inte förlora dyrbar semestertid genom att irra runt på en massa olika ställen och känna sig lurad innan man ens tagit upp plånboken.

Priserna på smycken som erbjuds via mig är mycket förmånliga och ofta under hälften jämfört med i Sverige. Att handtillverka en ring i Dubai kostar en tiondel av vad det kostar att göra samma hantverk i Sverige.

Vad mina kunder bland annat uppskattar är att jag alltid ger min ärliga bedömning och att jag vägleder dem genom hela köpet.

 

Vilken av tjänsterna du än väljer så lovar jag att du kommer bli lika nöjd som alla mina tidigare kunder!

Vi erbjuder tre olika upplägg. Priserna gäller för två personer.

1. ”Guld” kostar 600AED

Vi ses i butiken och tar allt därifrån.

Klicka på länken för mer information. Guld, 600AED.

 

2.”Platinum” kostar 800AED

För att vara säker på att exakt den diamant finns i butiken som ni önskar er väljer ni ut den i förväg med min hjälp. Jag ber butiken beställa hem den till er.

Klicka på länken för mer information. Platinum, 800AED.

 

3. ”Diamant” kostar 950AED

Det vanligaste valet bland mina kunder. Vi skapar tillsammans diamantsmycke/n som finns redo för er när ni kommer. Är ni intresserade av andra ädelstenar än diamanter så säg bara till!

Klicka på länken för mer information. Diamant, 950AED.

 

Några av alla ringar som jag har designat med kundens önskemål som utgångsläge.