”Diamant” kostar 950AED

Detta är den tjänst de flesta väljer.

När jag för 17 år sedan skulle gifta mig hade jag med stor omsorg valt en vacker vigselring och tursamt nog hade jag hittat en matchande man... Tillvägagångssättet visade sig inte vara det rätta eftersom att jag vid flera tillfällen bytt ut min vigselring. Numer bär jag vigsel- och förlovningsringar som jag själv har skapat. Att bära en helt unik och personlig ring känns beydelsefullt.

Nu väntar en gnistrande och spännande skapandeprocess! Vi kommunicerar via mail innan ert besök i Dubai om vilken typ av diamant/er ni tänker er. Ni kan ställa frågor, ni kan fundera i lugn å ro, ni kan välja på en ocean av diamanter och ni kan gå upp å ner i färg, storlek, inneslutningar, cut, polish, symmetry, flourescense osv. Jag hjälper förstås till och föreslår diamanter som passar er smak och budget.

Ni kommer få, inte bara priser på diamanter, utan även en länk till certifikatet på den/de diamanter som ni finner mest intressant/a. På detta sätt kan ni se diamantens proportioner samt vilken typ av inneslutningar som finns och var i diamanten de ligger. Det kan vara stor skillnad mellan två vs1 diamanter och det påverkar förstås priset. Vill man jämföra diamantpriser behöver man få tillgång till all information samt bara jämföra diamanter från samma institut med varandra. Certifikaten på diamanter över 0,50ct kommer ifrån företag som GIA, IGI och HRD. Inga "konfliktdiamanter" säljs. GIA är de som är mest petiga och därför är GIA certifierade diamanter de dyraste. 

Designen av smycket är något alla tycker är roligt och tillsammans skapar vi ett helt unikt smycke. Att skapa smycket via mail låter kanske som ett komplicerat projekt men det funkar mycket bra och så finns det ju även telefon:). Vi diskuterar olika inspirationsbilder och jag berättar vad som kommer fungera och tipsar även om eventuella ändringar/förbättringar. Jag förklarar för killen i butiken vad ni önskar, han låter göra 3D bilder och så småningom vaxkopior och slutligen blir det dags att göra själva smycket. Alla steg i processen får godkännas av er. Jag inspekterar både diamanten och tillverkningsprocessen av smycket och skickar bilder. Det är väldigt roligt och bekvämt att skapa sitt helt unika smycke i lugn och ro hemifrån och sedan mycket spännande att hämta det. Ni kommer bli glatt överraskade för smyckena är alltid mycket vackrare i verklighet än på bilderna! Det är en speciell känsla att sedan bära detta smycke. Har ni inte möjlighet att i mitt sällskap besöka butiken kan smycket levereras till ert hotell. Har ni inte möjlighet att besöka Dubai eller har någon vän som är på väg hit så går det ändå få smycket levererat till er.

Priset gäller för skapande av ett till tre smycken.

 

Klicka på länken för mer information. Guld, 600AED.

Klicka på länken för mer information. Platinum, 800AED.

 

 

Kontakta mig genom att klicka på länken: Jag ser fram emot att höra av dig!

Du kan också maila mig direkt, info@dubaiinmind.com (OBS E-mailadressen slutar på  .com)

Att skapa ett helt unikt smycke är mycket roligt och det är en alldeles speciell känsla att sedan bära det.