Det finns ingen begränsning på hur spektakulärt ni kan göra ert bröllop i Dubai.

Fast många gånger kan det vara minst lika romantiskt att bara vara två.

 

 

 

Hei Johanna!!

Vi har fått bildene,mange fine blinkskudd:-)

Vi hadde en helt fantastisk tur. Både 60 årsdagen og bryllupet var akkurat som vi ønsket. Hadde det ikke vært for deg så hadde vi ikke fått dette til. Både restaurant og hotell var utrolig flott. Nydelig mat:-)

Ha en fin dag og førjulstid!

Mvh Julie og Cato

____________________________________________________

 

Till Johanna!

Vi är sedan 1998 bosatta i Norge och gifte oss efter 26 år tillsammans, i Dubai den 24 oktober 2013. Vi valde en stilla vigsel tillsammans med våra barn utomhus vid svensk-norska Sjömanskyrkan. Grunden till succéfaktorn för vårt bröllop och vistelsen i Dubai blev lagt av Fanny och Michael på Sjömanskyrkan som tidigt tipsade oss om Johanna Samrud Sage och "Family in Dubai".  

Michael på sjömanskyrkan gav oss inspiration och hjälp till att forma vår vigsel till den personliga och oförglömliga ceremoni vi drömt om.

Johanna gav oss en ovärderlig hjälp med att ordna allt det praktiska före bröllopet och hjälpte oss med bl.a make-up, manikyr, buketter, fotograf, transport och bokade slutligen en passande och romantisk restaurang för bröllopsmiddagen. Vi uppskattade den flotta Maseratin med chaufför och att han inte tog den närmsta vägen till stranden… Det var också en fantastisk upplevelse!

Johanna kom med olika förslag och vi kunde hela tiden kommentera, lägga till och ta ifrån som vi önskade. Vi kände redan från första stund att Johanna verkligen brydde sig om att just vi fick den dag som vi önskade.

Vi längtade alla tillbaka innan vi ens hade landat på Gardermoen. Det blir nog en resa tillbaka inom några år, vi känner oss inte helt färdiga med Dubai

Vi hade, före vi ankom till Dubai, en förväntning om hur vår upplevelse skulle bli och vi kan bara säga att det blev SÅ mycket bättre.  

Tusen tack Johanna för att du hjälpte oss göra vår speciella dag helt perfekt!

Till alla som funderar på ett bröllop utomlands kan vi varmt rekommendera att kontakta Johanna så hjälper hon er att arrangera bröllopet som ni drömmer om. Jag hoppas att många fler får uppleva det vi upplevde.

Johanna, jag hoppas att förstår hur tacksamma vi är och hur mycket det betydde att du hjälpte oss att få allt på plats. Allt det som var planlagt i förväg bidrog till att dagen blev helt perfekt!  

Med vänliga hälsningar Susanne och Henrik Jansson, Alicia och Elina   

____________________________________________________

Första gången vi var i Dubai var mars 2014, vi älskade det! Det var även där min man friade till mig. Högst uppe, i världens högsta byggnad, Burj Khalifa. Maj 2016 knöt vi ihop säcken och vigde oss på vår fantastiska terass i det finaste hotellet vi någonsin skådat, Waldorf Astoria, The Palm Jumeirah. Tack vare Johanna förvandlade hon våra drömmar till verklighet. Johanna är otroligt professionell, organiserad och hon gjorde allt i sin makt för att vi skulle bli nöjda och lyckliga. Om det är någon som kan Dubai så är det Johanna, hon tipsade om olika restauranger, utflykter, sevärdheter och upplevelser. Även diamanter är hon expert på, vad kan hon inte denna kvinna?! Vi är djupt tacksamma att du, Johanna, har gjort vår viktigaste dag i livet bättre än vi någonsin hade kunnat drömma om! Det har varit en fantastisk resa från början till slut!

Elisabeth och Tobias, Stockholm

___________________________________________________

Hej Johanna!

Vi hade en fantastisk resa och en helt fantastisk bröllopsdag i Dubai, kände mig verkligen som en prinsessa i Dubai för en dag.

Restaurangerna du föreslog och bokade var fantastiska, både den vi åt lunch på och den på hotellet. Det blev jättebra att träffa prästen över en lunch innan själva vigseln, kändes som vi verkligen hann lära känna varandra lite. Vi blev verkligen uppvaktade av kyparna på restaurangen på kvällen, vi blev bjudna på massa smått efter själva middagen.

Allt funkade bra med chauffören och fotografen.

Vill tacka så mycket för allt du gjort för oss, både innan och på själva bröllopsdagen. Vi uppskattade väldigt mycket att vi blev bjudna hem till dig och blev ompysslade på bästa sätt. Vi är tacksamma att vi fick ”fixas” i lugn och ro hos dig. Du satte ytterligare guldkant på vår dag när du bjöd på champagne och tilltugg. Allt blev väldig personligt och det kändes som vi känt varandra länge, en mycket god och kär vän och all nervositet inför bröllopet försvann. Du är verkligen bäst!

Blev verkligen en oförglömlig dag. Tack så jättemycket och kram till dig!

Hälsningar Anette och Jörgen

____________________________________________________

Vi gifte oss i Dubai i mars 2013. När vi började planera inför vigseln stötte vi på en del praktiska svårigheter. Därför blev vi oerhört lättade när vi kom i kontakt med Johanna som kunde hjälpa oss så att vår dag blev precis så fantastisk som vi hoppades den skulle bli. Det är oerhört svårt att sköta allting inför en vigsel i ett muslimskt land här hemifrån Sverige upptäckte vi så vi är oerhört tacksamma över att Johanna tog sig tid att ta reda på vad vi önskade och vad som var viktigt för oss. Vi önskar henne lycka till med sitt fortsatta arbete och kan varmt rekommendera henne som bröllopskoordinator!

//Anna och Magnus Lindholm

____________________________________________________