Skulle ni vilja gifta er i Dubai?

Vi tycker att det är en förmån att få finnas till hands och vara till hjälp under en av livets största dagar.

Svensknorska Sjömanskyrkan i Dubai håller många vigselceremonier varje år. Intresset för att gifta sig utomlands är stort och många vill gifta sig i Dubai. Svensknorska Sjömanskyrkan i Dubai är charmig och de flesta väljer att ha vigseln här. För att gifta sig i den svenska kyrkans regi krävs det att minst en av er är kristen. Vill ni veta mer om vigsel i kyrkan ber vi er kontakta vår präst Marcus Nylander på telefonnummer: +971 (0)50 550 68 19 eller på mail: marcus.nylander@svenskakyrkan.se  Hindersprövning tar ni med er hemifrån. Vigselbeviset får ni av den svenska prästen här.

Om ni vill gifta er borgerligt rekommenderar vi att ni gör det på väg till Dubai t ex på Arlanda innan avresan. Läs mer här: Airport Vip Service. Den svenska ambassaden i Abu Dhabi har inte vigselrätt. För att gifta sig i Dubai Court krävs att en av er har uppehållstillstånd i FAE.

En annan idé är förstås att gifta sig hemma för att sedan bara ha en välsignelse/ceremoni här och en middag eller fest.

De som inte väljer att ha vigseln på kyrkan väljer ett hotell. Om man önksar att gifta sig på en strand så går det bra om man går via ett hotell som har en privat strand. Alla strandhotell är femstjärniga. Det går inte gifta sig på en allmän strand.

Med vår hjälp får ni en trygg, avslappnad planering och en bekymmersfri bröllopsdag. Ni kan få hjälp med enstaka ting som t ex transport, blommor, ringar, bröllopsmiddag, hotell, make-up, frisör, naglar, fotograf eller med allt.

Tänk på att köpa vigselringaran här, det är mycket förmånliga priser jämfört med i Sverige!

 

Välkommen att höra av er så berättar vi gärna mer.

 

Läs några rader om vad sm brudpar har sagt om oss.

 

Dubai in Mind är den enda svenska bröllopskoordinatorn i Förenade Arabemiraten.