En del av allt positivt vi har fått höra från några av våra företagsgrupper.

Tack och välkomna tillbaka!

 

Structor Värmland AB

Johanna –tack för tre fantastiska dagar i Dubai! Med din hjälp fick vi uppleva mycket av Dubai på kort tid. Programmet du satte ihop var utomordentligt och innehöll något som passade alla.

Du hjälpte oss med att allt inför resan, hotell, studiebesök, restaurangbesök, aktiviteter och mycket mer. Några guldkorn var studiebesöket hos Nakheel med båtresan runt ”The Palm”, besöket på Burj al Arab och den fantastiska utsikten från Burj Khalifa. Den kunskap du delade med dig om staden Dubai, invånarna, levnadssättet, byggnaderna och kulturen var ovärderlig. Detaljerna du berättade hade ingen annan kunnat ge oss.

Alla var oerhört nöjda med resan- ”den bästa företagsresan hitintills” för att citera flera av medarbetarna. Vi vill varmt rekommendera alla som skall åka till Dubai att anlita Johanna!

Tack för den här minnesvärda resan!

___________________________________________________

ICA Nykvarn


Tack allt har varit fantastiskt. Du har gjort ett stort positivt avtryck hos oss.
Det är många nya intryck….tar tid att sortera. Det jag känner mig helt klar över är att mitt beslut att kontakta dig var ett av dom allra BÄSTA besluten. Jag vill framföra mitt stora tack för det du ”fixade” och för ditt sett att guida ett gäng killar som oss. Du är en jätte stor del av resan. Alla i gruppen delar detta.

___________________________________________________

Phonera


Tillsammans med våra kunder hade vi en fantastisk vistelse i Dubai. Allt väl arrangerat och schemat var perfekt avstämt.
Johanna är också en fantastisk guide som får alla att känna sig omhändertagna. Rekomenderar henne varmt. Tack!

Magnus Martinsson

Försäljningschef SME ÅF

 

___________________________________________________

Fastighetsbyrån i Ystad

Mitt företag har tidigare anlitat Johanna för en minnesvärd resa till Dubai. När det blev dags att konferera i New York ställde vi frågan till Johanna igen. Resan innehåll allt vi önskat och vi minns våra äventyr från USA med glädje!
Vi uppskattar Johannas personliga engagemang och hennes känsla för detaljer. När vi bokar med Dubai In Mind så vet vi att det blir en riktigt bra resa!
 
Emil Malmer
Franchisetagare / Fastighetsmäklare

____________________________________________________

Svenska Dagbladet i Dubai

Resan var helt fantastisk! En av de absolut bästa resor jag gjort! Du gjorde ett kanonjobb för oss, det tackar vi för! Riktigt bra att du lyckades ordna studiebesöken, de var väldigt intressanta!

Dubai som stad är ju helt enorm, så mycket att uppleva, vi borde haft minst 5 dagar till men man måste ju tillbaka till jobbet!

Vi tycker att du är en kanonbra guide! Allt var så himla proffsigt och perfekt! Tack!

Pierre Bergström, annonschef SvD.

____________________________________________________

Byggspecialisterna i Dubai

Tack för allt det har varit underbart, du har fixat ett fantastiskt program tack för allt, alla studiebesöken var kanon, alla hälsar!

Hans Runald, VD, Byggspecialisterna i Gävle.

____________________________________________________

Hei - og takk for sist!

Vi er veldig fornøyd med opplegget du organiserte på vår 60-årsdag. Det ble et minne for livet, og vi har inntrykk av at resten av selskapet også likte opplegget ditt. Alt fra Burj Al-arab til den luksuriøse og private ørken safarin overgikk alt av våre forventninger – vel anvendte penger! Eli og jeg vil på det varmeste anbefale deg og ditt selskap som arrangør av aktiviteter enten det er ørkensafari eller eventyrbryllup – tusen takk, vi kommer tilbake!

Asle Sundal

Mestrings – og læringssenteret AS

____________________________________________________

Hej Johanna!

Tack för en fin sightseeing, alltid skoj att kunna utforma den efter egen skalle. Den andra halvan av gruppen hade spenderar byxorna på sig när ni träffades på lördagen i juvelbutiken, du fick mycket beröm för ditt kunnande.

Saknar värmen lite faktiskt.

Jonas med hela sitt bihang.

____________________________________________________

Hej Johanna!

Tack för riktigt bra och kompetent hjälp med alla bokningar och råd. Inte helt lätt att hitta bra upplägg för en familj med åldrar mellan 3 och 75 år. Med så många som vi var kändes det otroligt bra att veta att alla bokningar var gjorda innan vi kom ner.

Såväl förslag på aktiviteter, restauranger och inte minst Din guidning gav vårt besök i Dubai mycket mer än det annars gjort! Att vi dessutom fick Din ”lokalkunskap” som boende på plats kändes som en extra bonus.

Chauffören vi hyrde genom dig tog oss snabbt och smidigt till och från Abu Dhabi.

Vi kan varmt rekommendera Dina tjänster till andra! Vi hade verkligen en riktigt bra vecka.

Familj på 21 personer från Stockholm

____________________________________________________

Bylero i Dubai

Som ansvarig för vår företagsresa till Dubai i början av oktober 2011 skulle jag, Ulf Gunnarsson, vilja berätta lite om vårt samarbete med Johanna inför och under resan. Och att dela med sig av positiva upplevelser är ju inte speciellt svårt.

Årets resemål var Dubai och när vi började planeringen för resan insåg vi ganska snart att det skulle vara värdefullt för oss om vi kunde få hjälp med planeringen och de praktiska detaljerna kring resan av en person som bor i Dubai. Vi en hemsida med mycket bra och informativ information om Dubai med namnet www.familyindubai.com. Vi skickade en förfrågan till familyindubai och redan av det första mailet vi fick från Johanna, kände vi att den här kontakten kan komma bli värdefull för oss.

Vi bestämde oss för att ta hjälp av Johanna och så här med facit i hand så kan vi tacksamt konstatera att den insats som Johanna gjorde för oss på en femgradig skala, är en klar sjua! Att vi väljer att använda oss av det sjustjärniga hotellet Burj Al Arabs värdeskala för att visa vår uppskattning över Johannas insats, känns bara naturligt. Johanna har med stort engagemang, noggrannhet, lyhördhet och sin erfarenhet, hjälpt oss att få en oförglömlig vistelse i Dubai.

Vårt innehållsrika program fungerade in i minsta detalj!

Johanna var även närvarande under hela vår vistelse i Dubai, vilket uppskattades av oss alla. Många passade på att ställa en massa frågor om livet i Mellanöstern.

Vi vill ge mängder av beröm för en väl genomförd resa. Än en gång framför vi vårt STORA TACK!!!

Ulf Gunnarsson, bygg- och projektledare, Bylero.

____________________________________________________

Säkra i Dubai

Några röster från Säkra:

Lättsamt och intressant guidning.

Tydligt, bra och god faktakunskap.

Trevlig och positiv guide

Mycket kunnig och påläst, tack Johanna!

Mycket bra guide!

Väldigt bra program under den guidade turen.

Mycket sevärt under den guidade turen och intressant information om Dubais historia.

Super duktig guide!

Johanna var jätte bra!

 

____________________________________________________

Svensk Fastighetsförmedling i Falun

Johanna, du planerade ihop ett mycket bra program över tre heldagar där vi fick uppleva Dubais storslagenhet, korta men intressanta historia, fantastiska restauranger, actionfylld ökensafari, intressanta studiebesök m.m. m.m. Du agerade mycket professionellt och visade på en stor kunskap om Dubai i största allmänhet. Det kändes som om du gav allt för att vi skulle trivas och få en fantastisk resa, vilket vi verkligen fick. Resan överträffade våra förväntningar och jag kommer definitivt rekommendera dig vidare till vänner och bekanta.
Tack för upplevelsen.

Jonas Sjöström

Fastighetsmäklare / Franschisetagare

____________________________________________________

"Stockholms konstruktörerna"

Allahar vi varit väldigt nöjda med programmet och alla dess aktiviteter. Att åka till Dubai och egentligen inte veta så mycket alls till att känna till bakgrund, uppbyggnad av landet och så vidare var väldigt intressant. Att jämföra kultur, hur landet styrs gentemot hur det ser ut i Sverige är nog något vi alla reflekterade över. Besöket hos palmföretaget och brunchen var mycket uppskattat av alla. Det var många som påpekade hur rent och fint det var över allt. Vi blev serverade väldigt god mat redan från dag ett. Alla restaurangbesök var över förväntan! De som valde att åka på ökenturen var väldigt nöjda, det var en trevlig guide och en unik upplevelse. Hotellet var mycket bra. Trevlig och hjälpsam personal, bra beläget med fina rum. Till dig Johanna så var det väldigt uppskattat hur kunnig du var.
 
En resa många av oss var väldigt nöjd med och vi är flera som kan tänka oss att komma tillbaka framöver. Ett behagligt klimat, bara några timmar bort med många sevärdheter. Dubai har allt och lite till!

____________________________________________________

Objektvision

Hela gruppen är mycket nöjd med arrangemangen, både de privata och de arbetsrelaterade.
Restaurangerna och utflykterna vi fick rekommenderat oss var verkligen bra, ett extra plus för att Johanna lyckades boka in företagsbesök på top-management nivå, det var både utvecklande och trevligt.

Ulf Magnusson VD

____________________________________________________

Matsällskapet i Dubai

Nu är vi tillbaka i verkligheten.
Tusen tack för ett par fantastiskt bra dagar i Dubai.
Vi fick verkligen ut mycket av våra få dagar genom ditt fantastiska förarbete och ett perfekt program som ni smidigt tog fram till oss.
Chaufförerna kom alla i god tid och vi fick åka runt i bra och bekvämma bilar.
Första dagens guidade tur runt stan var kul och intressant och gav oss alla en idé om hur stan ser ut.
Maten på dom olika restaurangerna var verkligen toppen.
 
Utflykten till öknen var verkligen uppskattad.
 
Tusen tack för all din hjälp Johanna, du gjorde 4 fantastiska dagar i Dubai
 
Anna Looft Persson, Matsällskapet

 

____________________________________________________

Fastighetsbyrån i Ystad

Tack för en härlig resa!
Vi på Fastighetsbyrån njöt i fulla drag av smältdegeln Dubai. Allt var minutiöst planerat och vi fick både känna pulsen, kulturen och den spännande fastighetsmarknaden.
Johanna var helhjärtat engagerad och tog oss till utmärkta restauranger under alla våra tre dagar i Dubai.
Vi är supernöjda!

Emil Malmer
Franchisetagare / Fastighetsmäklare

____________________________________________________

Wenell Management AB i Dubai

När vi planerade vår konferens i Dubai så sökte vi tidigt efter någon med lokalkännedom på plats i Dubai. Vi fastnade för Dubai in Mind. Så här efteråt är vi glada för att vi valde detta upplägg. Vi hade 3 intensiva dygn i Dubai där vi fick uppleva både det gamla och det nya Dubai med besök på både kända och mindre kända sevärdheter. Kombinerat med fantastiska upplevelser som delfinsim, havsfiske och helikopterlyft. Studiebesöket på Nakheel och båtresan runt ett av deras projekt – Palm Jumeirah – var en av många höjdpunkter. Stort tack till Dubai in Mind och Johanna för minnesvärda dagar i Dubai och ett väl genomfört program!”

Anna Hagberg, ekonomichef och partner.

____________________________________________________

For she´s a jolly good fella, for she´s a jolly good fella, for she´s a jolly good fella and so say all of us….

Väldigt proffsig och påläst guidning.

Mycket bra val av restauranger, otroligt god mat under hela veckan.

Stort tack för en trevlig vecka.

Det var riktigt kul att få se diamantbutiken och vilka fynd vi gjorde!

Ambassadören, Max Bjurs, presentation var mycket intressant.

Vilken stad, vilka byggnader och vilken bra organisatör!

Stor tack för din rundvisning för oss fastighetsquinnor under januari månad! Det var mycket givande och roligt.

 

_____________________________________________________

Svensk fastighetsförmedling i Dubai

Hej Johanna!

Så var vi hemma i ett snöigt, soligt och på sitt sätt ett fantastiskt vackert Piteå!

Hemma från vad vi alla tyckte var en fantastisk resa från första till sista minut. Vilka restauranger du hittade åt oss! Och guidningen var inte annat än suverän, liksom din vilja att hjälpa oss. Jag uppskattar verkligen människor som vill överträffa sina kunders förväntningar. Det har du gjort. Med råge!

Du kan lugnt rekommendera restaurangen i Souk al Bahar åt andra kunder. Maten var mycket god, en hel del ingredienser som man aldrig smakat tidigare (perfekt för den matnyfikne!) och servicen var perfekt.

Kryssningen, ja vad säger man. Kanon.

Drinkarna på At.Mosphere slank ner lätt…

Även fisket var härligt trots att de där bjässarna blev kvar i Persiska viken. Vi tar dom vid nästa Dubaibesök. Vi hade en underbar dag på havet, två trevliga och serviceinriktade besättningsmän gjorde det till en mycket trevlig bad- och fiskeresa. Kul hade vi!

Och vad säger man då om söndagsmiddagen sista kvällen? Superlativen räcker liksom inte till. 

Tack för vad vi fick uppleva.

Rikard Fahlman, Svensk Fastighetsförmedling.

____________________________________________________

Ljusrum i Dubai

Det var väldigt kul att bekanta sig med Nakheels storslagna planer och att komma ut på sjön och se öarna!

Abu Dhabi dagen var fantastisk.

Det blev jättebra sista dagen och vi blev väl omhändertagna av ljusfolket

Vi är jättenöjda med vistelsen. Resan känns redan avlägsen men vi får påminna oss med alla bilder vi fick med oss hem.

Eva Bratell, Ljusrum. Arkitekt SAR/MSA. Ljusdesigner 

____________________________________________________

Bjerking i Dubai

Tack igen för ett trevligt bemötande och fantastisk guiding i Dubai. Jag kommer rekommendera dig inte bara för Bjerking men även för andra kollegor i branschen.
 
Marzena Kulawik, Civilingenjör MSc Konstruktion, Bjerking

____________________________________________________